Job analyse giver dig mulighed for at angive nøglekravene til en bestemt rolle. Disse kan identificeres ved at udfylde Job analyse skemaet. Du vælger de vigtigste områder i adfærd og kompetencer som er vigtige for virksomheden i skemaet eller du kan vælge at skræddersy virksomhedens egen ideal Role Profile til hvilken som stilling eller afdeling. 

Job Match testen er ideelle til identifikation af områder, der skal undersøges ved interview, til kandidatsøgning under rekrutteringsprocessen eller til identifikation af uddannelses- og udviklingsbehov.

Job Match giver dig mulighed for at identificere de centrale krav til en bestemt rolle. Din ideelle rolleprofil kan genereres med vores spørgeskema for jobanalyse, eller du kan designe en skræddersyet ideel rolleprofil ved at vælge din egen blanding af adfærd og kompetencer.

Job Match giver dig mulighed for at matche kandidater mod nøglekravene i en ideel rolle profil, så du bedre kan identificere udviklingsbehov og udvælge ansøgere.

Job Match kan anvendes til både The Quest Profiler® og Job Match Matrix rapporter. Interviewguides ved jobsammenligning ved at sammenligne deltagernes resultater fra Quest Profiler® mod de mest afgørende adfærd og kompetencer for din ideelle rolleprofil.