Jörn Hulgard

Vær dig selv; alle andre er allerede optaget.

Velkommen til Mymind-z, som jeg startede i 2015 og som hele tiden er i udvikling. Det startede med coaching og udover privat coaching har jeg coachet bla. TDC Kundecenter i Tyskland, Ulykkehospitalet i Rødovre og Brønshøj Boldklub. I dag supportere jeg også HR afdelinger med personlighed test for at finde den eller de rette medarbejdere. Det viser sig at være en rigtig god kombination med test og coaching i interview fasen. Kunder som Fællesbanken, Leofarm, Creditsafe, Kopenhagen Fur, BoligKorsør og Asfaltindustrien og mange flere. 

Jeg har mere end 30 års erfaring i international ledelse, salg, medarbejderudvikling, rekruttering, Talent Management og coaching. Desuden har jeg en bred bestyrelses erfaring som bestyrelsesmedlem og formand. I mit virke har jeg arbejdet på tværs af de Nordiske, Baltiske og Europæiske markeder. Jeg kender til kultur forskellene og hvordan man håndterer kulturforskelle i hverdagen.

Hos Mymind-z fokusere vi på Norden og de Baltiske lande med at understøtte HR og ledere med at teste og udvælge de bedst egnede kandidater.

Psychometrics Portal bliver brugt til at gør det nemmere at intereview kandidater til specialist områder. salg og lederstillinger med stærke profiler især i Norden og EMEA områder.

Ydelserne i Norden er Psychometrics Portal med alle personligheds-, culture-, job- og teamtests primært til brug ved Rekruttering, Search & Selection, team- og organisations-udvikling.

Se video: An Introduction to the Psychometric Portal - Klick her

Se video: Features of the Psychometric Portal - Klick her

Se video: The Psychometric Portal Job analysis & Job martch - Klick her

Kontaktoplysninger

Kontaktoplysninger

Min LinkedIn profil:

linkedin.com/in/jörn-hulgard

Mobile phone +45 53568541

E-mail: [email protected]

Websteder

Certificeringer:

British Psychological Society

eras Psychometrics Portal

Enneagram

Human Resources Management - Dansk HR

ICI Coach - Stresscoach og Mentaltræner - Empowermimd

Chat:

Do more of what makes you Happy