.

Skal coaching give dig

en ny retning i livet?


Står du et sted i livet, hvor du har brug for at træffe et vigtigt valg?

Måske overvejer du karrierecoaching i forhold til arbejde eller uddannelse. Eller måske undrer du dig over, hvorfor livet blev, som det blev, og tænker, at der må være mere, uden at du kan sætte ord på, hvad du mangler?


Det kan også være, at dit liv har føles for ”kedeligt” og at du ikke længere kan mærke dine egne værdier og det, der giver dig glæde. Og måske er du ligefrem i risiko for at få stress eller en depression.


Der er mange grunde til at opsøge coaching. Og uanset hvad din grund er til at læse om coaching nu, tror jeg godt, at jeg kan hjælpe dig. Kontakt mig og få en aftale.


  Karrierecoaching – en ny vej i dit arbejdsliv.

At skifte arbejde/job om det er frivilligt eller ej er ofte med en stor usikkerhed men også en stor mulighed. Du står overfor en masse nye muligheder og ofte skal du også definere dig selv på ny. Det er for mange både spændende og overvældende.

Karrierecoaching, tager er et 360 graders forløb med udgangspunkt i dit liv.

Skal du finde en ny vej i arbejdslivet?

Skal du finde en vej, som tager hensyn til hele dit liv?

Er du blevet afskediget og/eller har fået en pakke til outplacement eller er I en virksomhed, med flere opsagte, som ønsker at gøre noget ekstra for jeres medarbejdere?

Formålet

Formålet med karrierecoaching og et outplacement forløb er at sikre en værdig afskedigelse samt bibeholdelse af virksomhedens image og evne til fortsat at tiltrække og bevare medarbejdere.En pakke består af CV rådgivning, personlig profiltest, træning af jobsamtale, karrieresparring, optimering af netværk, bl.a. ser på LinkedIn samt løbende coaching og afklaring.

Antal møder for karrierecoaching aftales efter behov, for at sikre vi kommer hele vejen rundt. Et minimum på 4 sessions á 1 times varighed anbefales og første gang typisk 1½ time.

Det er ganske normalt at skifte jobs oftere end blot for 10-15 år. Det at ville dygtiggøre sig og få mere erfaring og flere kompetencer er en del af ens karrierevej. Den rejse er en rejse, som du ikke behøver være alene om.

Kontakt mig allerede i dag for en uforpligtigende indledende snak.