Kender du det, at daglige møder og "ildebrande" sluger al din tid, så refleksion og udvikling er noget der sker i weekender, sene aftentimer eller måske slet ikke?

Kontakt mig - så er du i gang.


Tlf: 53 56 85 41


linkedin.com/in/jörn-hulgard
Ledercoaching

Coaching, sparring og rådgivning med fokus på dit lederskab.

Ledercoaching er et fortroligt rum, hvor du tager en pause fra driften og får kompetent støtte i at se dig selv og din ledelsespraksis i øjnene. Får sat ord på gennem dialog og refleksion bidrager ledercoaching til nye indsigter, perspektiver og handlemuligheder, som kan være svære at få øje på alene.

Bliv en bedre leder med ledercoaching.

Du vil styrke dit overblik, din selvindsigt og dit lederskab – som kan hjælpe dig til at navigere i svære situationer og dilemmaer. Det vil hjælpe dig til at træffe gode beslutninger i din hverdag.

Du vil opleve en større opmærksomhed og frihed i dit lederskab. Din beslutningskraft og handlekraft styrkes, da de får rødder, der stikker dybere end de strategiske og forretningsmæssige mål og resultater. De får også rod i dig, dine kompetencer og værdier og det der gør dig værd at følge.


Ledercoaching tager afsæt i mål og aktuelle ledelsesmæssige problemstillinger. F.eks. hvis du:

  1. skal træffe beslutning i en svær ledelsesudfordring og ønsker at afklare perspektiver og handlemuligheder.
  2. gerne vil skabe større indsigt i dit eget ledelsesgrundlag.
  3. skal tale i større forsamlinger og vil være bedre til dette.
  4. hjælpe medarbejdere til at genfinde motivation og arbejdsglæde.
  5. mærker udbrændthed eller stress og gerne vil genfinde retning og personlig ro.
  6. er ny leder der ønsker sparring og rådgivning der hjælper dig godt i gang i din nye rolle.
  7. er gået i stå i karrieren eller overvejer karriereskifte og ønsker coaching på retning, kompetenceprofil og materiale.

Som din ledercoach får du en fortrolig og dedikeret samtalepartner med mere end 30 års ledererfaring og resultater med at forbedre medarbejderengagement, trivsel og performance.

Jeg har en solid forretningsforståelse og mange timers praksiserfaring fra samtaleforløb med ledere.

Min tilgang til ledercoaching er en forventning om, at du er villig til at arbejde med dig selv og dit lederskab. Jeg er engageret og kombinerer mine erfaringer som er teoretisk og fagligt fundamenteret indenfor ledelse, rådgivning, coaching og mentaltræning.

Du ser dig selv ”i spejlet”, derigennem får du en større grad af selvindsigt som automatisk vil ændre dine ledelsesmønstre og hjælpe dig at finde frem til det, der er værdifuldt for dig. 

Det praktiske

Ledercoaching kan aftales privat eller gennem din arbejdsplads. Et typisk forløb består ofte af 5 møder á 1,5 times varighed. Forpligtende og med god tid. Selvfølgelig muligt at tilpasse efter behov. Aften efter aftale.