Life  Coaching

Lever du efter dine personlige værdier? Gør du det, du drømmer om – eller ved du ikke, hvor eller hvordan du skal starte? Er der beslutninger, du ikke træffer, fordi du ikke kan overskue konsekvenserne? Føler du at der er en sund balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv? Har du vaner du ønsker at ændre?

Det er nogle af disse problemstillingerne, jeg som coach arbejder med. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så forestil dig den glæde, energi og indre ro, det vil gi dig at få gjort noget ved det!

Coaching er samtaler i fuld fortrolighed, hvor du får støtte og hjælp til at skabe og leve det liv, du drømmer om. Ved at få sat ord på dine tanker, vil du opleve at vejen til målet ofte bliver kortere.

Gennem coaching får du indsigt i dig selv, du finder styrke og får mod på at handle derefter. Andre gange indser du måske, at de tanker du gør dig, måske slet ikke skal udleves, og kan herefter acceptere din situation meget bedre.

Det øjeblik, hvor du handler eller accepterer, at du ikke skal handle, er det øjeblik, du mærker følelsen af indre ro og dyb glæde.

Når du arbejder med coaching, oplever du, at du vil få mere energi i hverdagen, at dine relationer til andre bliver bedre, din pyt grænse blive højere og du vil opleve en større tilfredsstillelse ved at udvikle dig selv.

Du vil lære dit eget værd at kende, mærke selvrespekt og selvaccept, og mærke harmoni og balance!Klik på denne tekst for at redigere. Denne blok med billede og tekst er god til beskrivelser af din virksomhed, produkter eller tjenester. Dobbeltklik på billedet til højre for at ændre det. Du kan også stable flere af disse blokke for at beskrive ting med billeder.