Mymind-z og eras Ltd samarbejdspartner i Norden tilbyder Psychometrics Portal.

Mymind-z har siden 2009 arbejdet med medarbejderudvikling, rekruttering, coaching herunder stress forebyggelse, mentorordninger samt personligheds test/assessments.

At finde den helt rigtige person til din virksomhed er ikke altid nemt. Det er grunden til at jeg har indgået en aftale med eras Ltd. om at tilbyde Psychometrics Portal som indeholder test til både udvælgelse af de eller den rigtige medarbejder til udvikling af teams og organisationer.

eras Ltd. har siden 1982 udviklet og den dag i dag stadig videreudvikler Psychometrics Portal med de forskellige test muligheder afhængig af hvad du har behov for.

Din virksomhed er noget særligt derfor skal dine ansatte også være det. Dem hjælper vi med at finde frem til.

Et værktøj til at sammensætte og udvikle teams

Du kan bruge teamprofilen til:

  • Teamudvikling
  • At sammensætte nye teams og grupper
  • At forbedre performance i teamet
  • At styrke kommunikation og samarbejde i teamet
  • At fastlægge personlige kompetencer i teamet
  • Rekruttering af ny medarbejder i eksisterende team

Mennesker er forskellige....

Vi mennesker har forskellig adfærd, fordi vi har forskellige præferencer, motivationsfaktorer, behov og prioriteter i vores omgang med andre – 

også på arbejdspladsen. Kendskab til og forståelse af en profil kan give ledere/rekrutterings konsulenter og HR medarbejdere et optimalt værktøj til at sikre det rigtige valg. Læs mere her: Psychometrics Portal.

Hvorfor teste kandidater?

Er der en speciel kultur i din virksomhed? Er det vigtig for jer at ansætte kreative medarbejdere? eller har i værdier som ikke bliver nævnt? Dette er blot nogle af de områder der kan testes på for at finde den rette kandidat.

Til en jobsamtale kan kandidaterne godt oversælge sig selv lidt, derfor kan det være svært for den eller dem som skal vurdere og finde frem til de kærneværdier kandidaten har. Du kan hurtigt finde ud af om det er den rette kandidat, ved hjælp af tests.

Flere undersøgelser, har desværre vist at samtaler indeholder store fejlmargener i bedømmelsen af kandidater, da disse bedømmelser baseres på subjektive oplevelser af kandidaten.

Psychometrics test vil skabe et objektivt billede af den jobsøgende. En test af kandidaten og en nuanceret dialog er oplagt til at komme et spadestik dybere i forbindelse med en rekruttering, da tests er vist sig, at give valide resultater i bedømmelsen af kandidater.

Fejl rekrutteringer betyder mere arbejde, tabt omsætning og tid. Hvis man som virksomhed vil undgå at falde i dette sorte hul, kan en personprofil test være vejen frem. Tester du kandidaterne inden ansættelse, kan du med større succesrate finde frem til de bedst kvalificerede.

Så, hvorfor skulle du teste kandidaterne?

Simpelt – Fordi det er er en mere præcis måde at bedømme kandidater på og vi ved at det kan være dyrt at ansætte den forkerte medarbejder!