Få hjælp til at finde erfarende medarbejdere

eller andre nye talenter.

Det handler om mennesker

Mymind-z hjælper dig med rekrutteringen af nye medarbejdere. Det handler om mennesker derfor har jeg særligt fokus på at sikre, at alle ansøgere får en god oplevelse af mødet med dit brand – også dem, som ikke kommer i betragtning til stillingen. Processen kn være at vi er med fra første samtale, udarbejder stillingsprofil. Foretager personlighedstest , tager samtalerne og præsentere kandidaterne samt kan sørge for en god on-boarding.

Når en ny medarbejder skal ansættes, skal du tage stilling til, om du vil købe dig til en erfaren medarbejder, der besidder alle de ønskede kompetencer, eller om du i stedet vil ansætte en mindre erfaren medarbejder, et talent, som ikke nødvendigvis besidder kompetencerne, men til gengæld er dygtig til at tilegne sig dem. Der er fordele ved begge modeller. En erfaren medarbejder har de kompetencer og erfaringer til at begynde og udfylde jobbet stort set her og nu. Mens talenter, de er indstillet på at lære nyt og kan bidrage med den nyeste viden fra universiteterne. Derudover får du også mulighed for at forme en nøglemedarbejder, som på den lange bane skaber uvurderlig værdi. 

Coaching og personlig udvikling

Skab en sund balance midt i det kaos der ofte fylder i vores arbejds- og privat liv. Rekruttering, Personlig udviklings analyser, threesixty°, Job Design, Job Match, Team sammensætning, Team udvikling.